Doorgaan naar content

✅ Ambachtelijk gemaakt ✅ Traditioneel recept ✅ Gratis bezorging in heel NL ✅ Voor 12 uur besteld, morgen in huis

Blended Worstenbrood met oesterzwammen

Blended Worstenbrood met oesterzwammen

Je wil gezonder eten. Minder vlees eten. Een bijdrage leveren aan een duurzamere voedselketen. Dat wil de Bakkende Brabander ook. Daarom hebben we in co-creatie met GRO een nieuw worstenbroodje ontwikkeld dat we met veel trots presenteren: het Blended worstenbroodje.

Wat? Een worstenbroodje met oesterzwammen?! Ja, je leest het goed. En die combinatie is verrukkelijk. Ons ‘Blended’ worstenbroodje bestaat uit een mix van circulair geteelde oesterzwammen, mals rundvlees en het lekkerste brood. Een smaaksensatie van jewelste waarbij we gebruik maken van de plantaardige, gezondere en circulaire voordelen van de oesterzwam. 

A match made in heaven
Samen met GRO hebben we een receptuur ontwikkeld om je vingers bij af te likken. Oesterzwammen hebben een stevige bite, waardoor ze mooie vleesvervangers zijn. Ook valt de oesterzwam in de smaakcategorie ‘umami’, ook wel de vijfde basissmaak genoemd naast zoet, zuur, zout en bitter. De smaak en structuur combineren uitstekend met rundvlees. We gebruiken geen soja, smaakversterkers of e-nummers in de vulling van het Blended worstenbroodje.

 

GRO circulair
Bij GRO geloven ze in de circulaire beweging van de aarde. De grond waarop we wonen, leven en werken is een voedingsbodem voor duurzame initiatieven. Daarom worden de oesterzwammen van GRO geteeld met koffiedik, het restproduct van jouw kop koffie. Oesterzwammen zijn vetarm, rijk aan mineralen en vitaminen, en zijn een bron van vezels. Bovendien staan ze bekend als ware smaakmakers. Hiermee maken ze heerlijke creaties voor veganisten, vegetariërs en flexitariërs. Kies samen met de Bakkende Brabander en GRO voor gezonder, duurzamer en circulair eten.

Proef het zelf
Je kunt de Blended worstenbroodjes nu bestellen in onze webshop.

blended worstenbroodjes bestellen

Zakelijk

Ben jij bakker, slager, horecaondernemer of eigenaar van een speciaalzaak? En wil jij jouw assortiment verrijken met een product dat écht uniek is? Laat jouw klanten kennismaken met het Blended worstenbroodje. Neem voor meer informatie contact op met Bart van Gaalen, via bart@debakkendebrabander.nl.

Wil je meer weten over de producten van GRO-Together? Laat je inspireren.

Ouder bericht
Nieuw bericht

Laat een bericht achter

Alle berichten worden nagelopen alvorens ze gepubliceerd worden

Afsluiten (esc)

👉 NOOIT MEER IETS MISSEN? 👈

Vul je mailadres in en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen & ontvang leuke aanbiedingen 😋

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Zoeken

Jouw winkelwagen is op dit moment leeg
Nu winkelen