✅ Gratis gekoelde bezorging in heel NL ✅ Voor 12 uur besteld, morgen in huis ✅ Nu ook levering op maandag mogelijk

Brabantse worstenbroodjes bij Slagerij Broersen in ’t Veld (Hollands Kroon)

Vanaf heden zijn onze Brabantse worstenbroodjes ook verkrijgbaar bij Slagerij Broersen en dat delen we maar wat graag met jullie. In het Noord-Hollandse ’t Veld, weten ze een echt Brabants worstenbroodje erg te waarderen.


'Kwaliteit wint altijd!'

    … is het motto van Slagerij Broersen en daar zijn wij het 100% mee eens. Passie voor lekker eten, dat is waar zij voor staan. Of het nu gaat om een puur stukje vlees, de fijnste vleeswaren, heerlijke specialiteiten of de vers gekookte maaltijden.

Ze gebruiken altijd de verste ingrediënten voor het eindresultaat van de beste kwaliteit. Daardoor kunt u in hun slagerij voortdurend heerlijke, ambachtelijke producten verwachten!

En nu dus ook onze ambachtelijke Brabantse worstenbroodjes!! Wij, De Bakkende Brabander, vinden het een hele eer dat een dergelijke kwalitatief hoogstaande slagerij kiest voor juist onze Brabantse worstenbroodjes.

Uw Slager Broersen
Rijdersstraat 87
1735GB 't Veld
0226-421307
info@broersen.uw-slager.nl 

Meer weten?

Wil je meer weten over De Bakkende Brabander, de andere verkooppunten òf meteen een proefpakketje ontvangen voor jouw organisatie? Neem dan contact met me op via bart@debakkendebrabander.nl of bel 06-52637718

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd