Doorgaan naar content

✅ Gratis gekoelde bezorging in heel NL ✅ Voor 12 uur besteld, morgen in huis ✅ Verzenden met persoonlijk kaartje

Hockeyers en golfers in Zeist smullen van worstenbroodjes

Hockeyers en golfers in Zeist smullen van worstenbroodjes

Hoe zorg je voor een breed en origineel assortiment in de kantine van je sportvereniging? Maarten-Jan van de hockey- en golfclub in Zeist had een geniaal idee: we gaan worstenbroodjes serveren! En het werkt, want de sporters zijn razendenthousiast.

De hockey- en golfclub Schaerweijde in Zeist heeft een gezellig clubhuis. Dagelijks komen leden er samen voor een hapje, drankje of een volledige maaltijd. Bart van de Bakkende Brabander bracht de club op een idee.

Horecamanager Maarten-Jan: “Ons clubhuis heeft een vrij uitgebreide kaart met maaltijden en allerlei snacks, zoals saucijzenbroodjes, bitterballen en gevulde koeken. Het worstenbroodje was nog niet zo bekend bij ons, totdat Bart van de Bakkende Brabander het mij liet proeven. Ik was om! Het is een mooi product, makkelijk te serveren én leuk om te delen met het hele team.”

Heerlijk warm!
Maarten-Jan presenteert de worstenbroodjes in een speciale warmhoudvitrine van de Bakkende Brabander. Dat blijkt een slimme zet.

Hij licht toe: “Zo’n verlichte warmhoudvitrine in stijl van de Bakkende Brabander staat erg netjes op onze counter. Die manier van presenteren werkt perfect, want het worstenbroodje wint steeds meer aan populariteit. En in de avond serveren we miniworstenbroodjes als borrelhapjes, daar krijgen we ook leuke reacties op.”

Ook worstenbroodjes bij jouw sportclub?
Zeg jij ook ‘ja’ tegen worstenbroodjes in jouw sportkantine? Neem voor zakelijke bestellingen contact op met meesterbakker Bart via bart@debakkendebrabander.nl.

Wil je de worstenbroodjes direct zelf bestellen, voor jouw team? Ga naar onze webshop. Voor 12.00 uur besteld, morgen bij jou in de sportkantine.

Ouder bericht
Nieuw bericht

Laat een bericht achter

Alle berichten worden nagelopen alvorens ze gepubliceerd worden

Afsluiten (esc)

Schrijf je nu in

en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen & ontvang leuke aanbiedingen.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Zoeken

Jouw winkelwagen is op dit moment leeg
Nu winkelen