✅ Gratis gekoelde bezorging in heel NL ✅ Voor 12 uur besteld, morgen in huis ✅ Nu ook levering op maandag mogelijk

Verrijk je assortiment met Vegetarische worstenbroodjes

Het hoort niet, maar het is wel lekker! Onze vegetarische worstenbroodjes zijn speciaal ontwikkeld voor mensen die geen of gewoon wat minder vlees willen eten. Daar hebben we best even op moeten kauwen, maar het resultaat is er naar! Wil je ze een keer proeven? Lees dan verder.

Sinds we aan het bakken zijn, krijgen we regelmatig de vraag of er ook een vegetarische variant is. Onze eerste reactie was altijd dat vegetarisch en worst niet samen gaan. Toch zijn we aan het experimenteren geslagen. Worstenbrood wordt namelijk bij diverse gelegenheden als traktatie gebruikt, en dan wil je toch een alternatief kunnen bieden.

We hebben met de hulp van onze klanten en diverse vegetariërs een reeks recepten bedacht. Haloumi, pompoencurry, ricotta met spinazie, vegetarisch gehakt, we hebben het allemaal geprobeerd! Dit leverde vaak verrassende resultaten op, veelal superlekker, maar niet geschikt voor in een broodje. Wat het beste bakte was het vegetarisch gehakt, maar dat vonden we niet lekker genoeg. We kwamen tot de conclusie dat we geen vegetarische kopie van het bestaande broodje wilden maken.

Uiteindelijk hebben we, samen met een leverancier van vegetarische producten, een vulling ontwikkeld met verse groenten en een mix van ingrediënten, dat een lekkere gekruid broodje oplevert. Met een vleugje kerrie. En al zeggen we het zelf, het resultaat mag er wezen!

Je bestelt ze via onze winkelpagina. Wil je de broodjes eerst een keer proeven? Zet dit gewoon in de opmerking van je reguliere bestelling en wij zorgen dat we vega broodjes bijsluiten.

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd