Doorgaan naar content

✅ Ambachtelijk gemaakt ✅ Traditioneel recept ✅ Gratis bezorging in heel NL ✅ Voor 11 uur besteld, morgen in huis

VEGETARISCHE WORSTENBROODJES

VEGETARISCHE WORSTENBROODJES

vegetarische worstenbroodjes

 

Het hoort niet, maar het is wel lekker!


Onze vegetarische worstenbroodjes zijn speciaal ontwikkeld voor mensen die geen of gewoon wat minder vlees willen eten. Daar hebben we best even op moeten kauwen, maar het resultaat is er naar!


Sinds we aan het bakken zijn, krijgen we regelmatig de vraag of er ook een vegetarische variant is. Onze eerste reactie was altijd dat vegetarisch en worst niet samen gaan. Toch zijn we aan het experimenteren geslagen. Worstenbrood wordt namelijk bij diverse gelegenheden als traktatie gebruikt, en dan wil je toch een alternatief kunnen bieden.


We hebben met de hulp van onze klanten en diverse vegetariërs een reeks recepten bedacht. Haloumi, pompoencurry, ricotta met spinazie, vegetarisch gehakt, we hebben het allemaal geprobeerd! Dit leverde vaak verrassende resultaten op, veelal superlekker, maar niet geschikt voor in een broodje. Wat het beste bakte was het vegetarisch gehakt, maar dat vonden we niet lekker genoeg. We kwamen tot de conclusie dat we geen vegetarische kopie van het bestaande broodje wilden maken.


Uiteindelijk hebben we, samen met een leverancier van vegetarische producten, een vulling ontwikkeld met verse groenten en een mix van ingrediënten, dat een lekkere gekruid broodje oplevert. Met een vleugje kerrie. En al zeggen we het zelf, het resultaat mag er wezen!


Je bestelt ze via onze winkelpagina. Wil je de broodjes eerst een keer proeven? Zet dit gewoon in de opmerking van je reguliere bestelling en wij zorgen dat we vega broodjes bijsluiten.

Ouder bericht
Nieuw bericht

Laat een bericht achter

Alle berichten worden nagelopen alvorens ze gepubliceerd worden

Afsluiten (esc)

👉 BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE ACTIES 👈

Mis geen aanbieding van de Bakkende Brabander. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de lekkerste aanbiedingen in je inbox.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Zoeken

Jouw winkelwagen is op dit moment leeg
Nu winkelen