✅ Gratis gekoelde bezorging in heel NL ✅ Voor 12 uur besteld, morgen in huis ✅ Nu ook levering op maandag mogelijk

Worstenbroodjes in Apeldoorn

Dat een feestje zonder worstenbrood niet compleet is, weten we in Brabant natuurlijk allang. Maar nu zijn ook de Apeldoornaren overstag. Geurt Janssen heeft onze worstenbroodjes in zijn cateringassortiment opgenomen, tot groot genoegen van zijn klanten. Geurt: “Iedereen is helemaal fan!”

In januari liep Geurt Janssen Bart van de Bakkende Brabander tegen het lijf op de Horecava. Er was gelijk een klik. Geurt vertelt: “We liepen voorbij de stand van De Bakkende Brabander en ik raakte in gesprek met Bart van Gaalen. Ik wilde de worstenbroodjes graag eens proberen, zeker omdat ik heb gewerkt als slager. Het overtrof mijn verwachtingen. Ik wist zeker: dit gaan mijn Apeldoornse klanten óók waarderen.”

Alternatief voor saucijzenbroodje
Hoe maakte Geurt de Apeldoornaren ‘warm’ voor een Brabants, vrij onbekend product? Geurt: “Hier kennen mensen de Brabantse worstenbroodjes alleen van naam, of van de supermarktvariant. Daar kan ik ook eerlijk over zijn: dat is echt droge rotzooi, niet lekker.

Bij enkele bedrijven bezorg ik regelmatig warme snacks, zoals saucijzenbroodjes en broodjes met frikandel. Onlangs bood ik aan om eens een minder vet én lekkerder alternatief te serveren: het Brabantse worstenbroodje. En ja hoor, alle medewerkers van het bedrijf zijn lyrisch.”

Miniworstenbroodjes bij de borrel 
Naast bedrijven bezorgt Geurt ook lunches, barbecuepakketten en borrelhapjes bij mensen thuis. Ook voor kleinere gezelschappen. Hij licht toe: “De miniworstenbroodjes zijn ideaal als verrijking voor een borrelplank of lunch. Ze zijn makkelijk te serveren én ze staan ook nog eens leuk op tafel.”

Ook bestellen bij Geurt Janssen?
Woon jij in de buurt van Apeldoorn? Dan raden we je zeker aan: kijk eens wat voor lekkers Geurt Janssen nog meer in zijn assortiment heeft. En organiseer een  barbecue, borrel of uitgebreide lunch bij jou thuis, mét worstenbrood!

Geurt Janssen Catering*

Lupineweg 77, 7325 AH Apeldoorn
06 12 21 39 48
info@catering-geurt.nl
https://www.catering-geurt.nl/

*Geurt Janssen Catering is geen winkelverkooppunt van De Bakkende Brabander.

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd