Doorgaan naar content

✅ Ambachtelijk gemaakt ✅ Traditioneel recept ✅ Award winning gehakt ✅ Gratis bezorging in heel NL ✅ Voor 12 uur besteld, morgen in huis

Brabants worstenbrood

Onze Brabantse worstenbroodjes nu in Utrecht bij De Goey-Koot

Brabantse worstenbroodjes

Het zijn de pareltjes in de stad: de groente-speciaalzaken. Velen halen tegenwoordig hun groenten in de supermarkt, maar de echte liefhebbers kopen het liefst bij de groente-speciaalzaak waar geen vraag te gek is. Zo’n groente-speciaalzaak is De Goey-Koot op de Nobelstraat in Utrecht. Ze hebben bijna alles en is het gewenste product er niet, dan wordt er gezorgd dat het er de volgende dag wel is! En juist dàt is precies wat bij ons past!

 

Voorheen lagen onze Brabantse worstenbroodjes in het schap bij Peek & Van Beurden delicatessen, maar na 26 jaar houden zij op te bestaan. We wensen Edwin Peek van Peek & Van Beurden heel veel plezier toe met zijn nieuwe uitdagingen en bedanken hem voor de prettige samenwerking in de afgelopen 5 jaar!

 

En hoe leuk is het dan dat de om de hoek gelegen groente-speciaalzaak De Goey-Koot onze worstenbroodjes opneemt in het assortiment! Vanaf nu zijn onze Brabantse worstenbroodjes te verkrijgen bij Speciaalzaak de Goey-Koot op de Nobelstraat in Utrecht.

 

Genietze!

 

De Goey-Koot

Nobelstraat 22

Utrecht

030 23 18 177

info@degoey-koot.nl

Ouder bericht
Nieuw bericht

Laat een bericht achter

Alle berichten worden nagelopen alvorens ze gepubliceerd worden

Afsluiten (esc)

Schrijf je nu in

en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen & ontvang leuke aanbiedingen.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Zoeken

Jouw winkelwagen is op dit moment leeg
Nu winkelen