Login

Register

Login

Register

0

Geen producten in je winkelmand.

Veerpolder 9, 2361KX WARMOND

bart@debakkendebrabander.nl

06-52637718

KvK: 67357563
BTW: NL856947219B01
Bank: NL06TRIO0338463291

FAQs

Home

Ja we bezorgen in heel Nederland. Alleen in de volgende gebieden leveren wij alleen op aanvraag: Waddeneilanden en Zeeuws Vlaanderen.

In ons worstenbroodje zit 100% scharrelvarkensvlees gekruid volgens Brabantse tradities met een persoonlijke touch van de bakkers. Verder zit er in het brood bloem, gist, water, boter, zout, suiker en kleinbroodpoeder. De producten van De Bakkende Brabander bevatten geen conserveringsmiddelen maar wel eventueel sporen van noten, pinda’s of sesamzaad. Aanwezige allergenen zijn gluten, ei, melk, soya en selderij.

Je kan online makkelijk via Ideal bij ons betalen. Voor deze betalingen werkt De Bakkende Brabander met de beveiligde betaalomgeving van Mollie. Tijdens het betaalproces word je automatisch veilig doorverbonden naar de afrekenpagina van Mollie waar je verbonden word met je eigen bank. Op je afschrift zal staan ‘Stichting Mollie Payments”

Je eet worstenbrood bij voorkeur warm. Koud zijn ze echt minder lekker. Persoonlijk vind ik ze het lekkerst als ze bevroren zijn geweest en daarna opgewarmd zijn. De korst is dan lekker een beetje krokant. Met onderstaande instructies is het opwarmen van worstenbroodjes een peulenschil.

Als worstenbroodjes niet bevroren zijn dan hebben ze circa 8 minuten in een oven van 170°C nodig.

Bevroren worstenbroodjes moeten circa 13 minuten in een oven van 170°C verwarmd worden.

Nog een laatste tip: Worstenbroodjes opwarmen in de magnetron is zonde, in de oven opwarmen is stukken lekkerder!