Doorgaan naar content

✅ Ambachtelijk gemaakt ✅ Traditioneel recept ✅ Gratis bezorging in heel NL ✅ Voor 13 uur besteld, morgen in huis

BRABANTSE WORSTENBROODJES LANGS DE A2 BIJ UTRECHT

BRABANTSE WORSTENBROODJES LANGS DE A2 BIJ UTRECHT

worstenbrood UtrechtOnze Brabantse worstenbroodjes zijn nu ook verkrijgbaar in Utrecht bij SHELL De Wetering aan de A2. Eigenaar Johan ziet de samenwerking met De Bakkende Brabander als een enorme meerwaarde!

In de shop kan je zeven dagen per week terecht voor smakelijke en goed belegde broodjes die ter plekke voor je worden klaargemaakt. Je kan uiteraard even binnenlopen voor een snelle lunch of een tussendoortje, maar ook voor een vergadering of een zakelijke lunch kun je hier binnenkort terecht.

 

Brabants worstenbrood warm afhalen òf bezorgd

Voor warme Brabantse worstenbroodjes kun je de hele dag terecht in de shop. Bij grotere aantallen is een dag van tevoren bestellen gewenst. Warme bezorging is ook mogelijk. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Zo kun jij iedereen verrassen met een ècht warm Brabants worstenbroodje. Alle verse producten uit ons assortiment kunnen uiteraard ook bezorgd worden.

 

Brabantse worstenbroodjes voor in de diepvries

Heb je liever een voorraadje Brabantse worstenbroodjes in de diepvries liggen? Je kan in onze shop de worstenbroodjes per 10 stuks direct bevroren meenemen. Shell de Wetering hanteert voor deze bevroren worstenbroodjes dezelfde prijzen als de Bakkende Brabander!

 

Tankstation en Wasstraat

Al 15 jaar runt Johan Shell de Wetering op het gelijknamige bedrijventerrein in Utrecht langs de A2. Het tankstation is in al die jaren uitgegroeid tot een waar begrip in de regio. ‘Wat de plek in mijn ogen uniek maakt; een enorm divers bedrijf op slechts 5000 vierkante meter. Dat is enorm compact, zeker als je kijkt naar de gemiddelde wasstraat tegenwoordig. Toch hebben we het hier zo efficiënt mogelijk ingericht’, volgens Johan. Binnenreiniging van jouw auto is overigens ook mogelijk. Kan je meteen genieten van een overheerlijk Brabants worstenbroodje in de shop ;)

 

SHELL De Wetering

Proostwetering 90

3543 AJ Utrecht

TEL: 030 - 666 46 74

maandag t/m vrijdag 06:30-18:00 uur

zaterdag 07:30-18:00 uur

zondag 09:30-18:00 uur

Ouder bericht
Nieuw bericht

Laat een bericht achter

Alle berichten worden nagelopen alvorens ze gepubliceerd worden

Afsluiten (esc)

👉 BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE ACTIES 👈

Mis geen aanbieding van de Bakkende Brabander. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de lekkerste aanbiedingen in je inbox.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Zoeken

Jouw winkelwagen is op dit moment leeg
Nu winkelen