✅ Gratis gekoelde bezorging in heel NL ✅ Voor 12 uur besteld, morgen in huis ✅ Nu ook levering op maandag mogelijk

News

 • Brabantse worstenbroodjes bij Slagerij Broersen in ’t Veld (Hollands Kroon)

  Vanaf heden zijn onze worstenbroodjes ook verkrijgbaar bij Slagerij Broersen en dat delen we maar wat graag met jullie. In het Noord-Hollandse ’t Veld, weten ze een echt Brabants worstenbroodje erg te waarderen.
 • Appelbollen: ze zijn er weer!

  Na vele enthousiaste reacties afgelopen jaar is de Appelbol 🍎 weer terug in het assortiment.  Lees hier meer;

 • Vacature: Logistiek medewerker (Utrecht Lage weide)

  De Bakkende Brabander is op zoek naar een collega die ons komt helpen met het administratief verwerken, inpakken en verzenden van onze bestellingen. Wij leveren dagelijks worstenbroodjes, Bossche bollen en appelbollen aan onze klanten in heel Nederland. 
 • Crematorium Bilthoven breidt assortiment uit met Brabantse worstenbroodjes

  Om invulling te geven aan de wensen van nabestaanden met Brabantse roots is bij DELA-crematorium Den en Rust in Bilthoven het Brabantse worstenbroodjes in het catering-assortiment opgenomen.

  In dit interview met Denise Blom vertelt ze over haar ervaringen met de Bakkende Brabander.

 • Originele Paasbrunch: 6 heerlijke tips

  Op visite gaan bij familie en vrienden zit er dit jaar niet in, dus dan maak je het thuis toch extra gezellig én lekker? Denk jij: help, hoe pak ik het aan? Wij voorzien je graag van inspiratie met deze 6 tips:
 • Nationale Week Zonder Vlees 2021

  8 tot 14 maart is de Nationale Week Zonder Vlees. Deze week staat in het teken van vegetarisch eten. Waarom? Om mensen bewust te maken van de positieve effecten van minder vlees eten. En de Bakkende Brabander doet mee!
 • Leverdagen en -tijden tijdens kerstvakantie

  Het komt sneller dichterbij dan je denkt: de kerstvakantie. We wijzen je graag op leverdagen en -tijden rondom de feestdagen. En omdat een kerstbr...
 • Ambachtelijke Brabantse worstenbroodjes ook verkrijgbaar in Rijswijk

  Slagerij Vrijenhoek heeft kwaliteit en ambacht hoog in het vaandel, de worstenbroodjes van de Bakkende Brabander sluiten daar naadloos op aan. Lees hier meer...
 • Worstenbroodjes in Assen bij Banketbakkerij Gosselaar

  Goed nieuws voor mensen uit Assen: onze worstenbroodjes liggen nu bij Banketbakkerij Gosselaar. Dit mooie familiebedrijf heeft alles in huis wat je je maar kunt wensen: banket, ijs, chocola én worstenbroodjes.
 • Nieuw: Blended Worstenbrood® met oesterzwammen

  NIEUW: Blended Worstenbrood® met oesterzwammen

  Voor wie dol is op het Brabantse worstenbroodje, maar ook bewuster wil eten, introduceert de Bakkende Brabander het Blended worstenbroodje. Wat zit erin? Een mix van circulair geteelde oesterzwammen en mals rundvlees. Een match made in heaven! Het product is ontwikkeld in co creatie met GRO Together.

  De Bakkende Brabander zet zich graag in voor een betere wereld. Met de introductie van het Blended worstenbroodje inspireren ze worstenbroodjesfans om bewuster te eten.

 • Brabantse worstenbroodjes bij Kaashuis Oss

  De Brabantse worstenbroodjes zijn nu ook beschikbaar in Oss. Heel Oss en omgeving haalt bij Elly de lunch. Bij Kaashuis Oss kan je de worstenbroodjes gewoon los kopen, daar opeten of warm laten bezorgen. Wat wil je nog meer? 
 • Thuiswerkpakketen voor alle medewerkers

  Stichting Bio Vakantieoord heeft afgelopen week haar vaste medewerkers verrast met ons thuiswerkpakket. 10 worstenbroodjes, een comfortabele kopte...