✅Gratis gekoelde bezorging in heel NL ✅Verzenden met persoonlijk kaartje ✅Voor 12 uur besteld, morgen vers in huis

News

 • Leverdagen en -tijden tijdens kerstvakantie

  Het komt sneller dichterbij dan je denkt: de kerstvakantie. We wijzen je graag op leverdagen en -tijden rondom de feestdagen. En omdat een kerstbr...
 • Ambachtelijke Brabantse worstenbroodjes ook verkrijgbaar in Rijswijk

  Slagerij Vrijenhoek heeft kwaliteit en ambacht hoog in het vaandel, de worstenbroodjes van de Bakkende Brabander sluiten daar naadloos op aan. Lees hier meer...
 • Brabantse worstenbroodjes veroveren ook de harten van Limburgse fijnproevers in Montfort

  Dat de Brabantse worstenbroodjes van de Bakkende Brabander inmiddels worden gewaardeerd tot ver over de Brabantse grenzen wisten we al, maar nu zi...
 • Worstenbroodjes in Assen bij Banketbakkerij Gosselaar

  Goed nieuws voor mensen uit Assen: onze worstenbroodjes liggen nu bij Banketbakkerij Gosselaar. Dit mooie familiebedrijf heeft alles in huis wat je je maar kunt wensen: banket, ijs, chocola én worstenbroodjes.
 • Nieuw: Blended Worstenbrood® met oesterzwammen

  NIEUW: Blended Worstenbrood® met oesterzwammen

  Voor wie dol is op het Brabantse worstenbroodje, maar ook bewuster wil eten, introduceert de Bakkende Brabander het Blended worstenbroodje. Wat zit erin? Een mix van circulair geteelde oesterzwammen en mals rundvlees. Een match made in heaven! Het product is ontwikkeld in co creatie met GRO Together.

  De Bakkende Brabander zet zich graag in voor een betere wereld. Met de introductie van het Blended worstenbroodje inspireren ze worstenbroodjesfans om bewuster te eten.

 • Brabantse worstenbroodjes bij Kaashuis Oss

  De Brabantse worstenbroodjes zijn nu ook beschikbaar in Oss. Heel Oss en omgeving haalt bij Elly de lunch. Bij Kaashuis Oss kan je de worstenbroodjes gewoon los kopen, daar opeten of warm laten bezorgen. Wat wil je nog meer? 
 • Thuiswerkpakketen voor alle medewerkers

  Stichting Bio Vakantieoord heeft afgelopen week haar vaste medewerkers verrast met ons thuiswerkpakket. 10 worstenbroodjes, een comfortabele kopte...
 • Worstenbroodjes in Apeldoorn

  Hoera! Geurt Janssen heeft onze worstenbroodjes in zijn cateringassortiment opgenomen, tot groot genoegen van zijn klanten. Geurt: “Iedereen is helemaal fan!”

 • Worstenbroodjes in Wijk bij Duurstede

  Een Brabantse ondernemer die geen worstenbroodjes verkoopt? Dat kan eigenlijk niet, vond Hilde, eigenaresse van Keurslagerij Van Middelaar in Wijk bij Duurstede.
 • Originele Paasbrunch: zo doe je dat

  Op visite gaan bij familie en vrienden zit er dit jaar niet in, dus dan maak je het thuis toch extra gezellig én lekker? Denk jij: help, hoe pak ik het aan? Wij voorzien je graag van inspiratie met deze 6 tips.
 • Wat zit er eigenlijk in zo’n worstenbroodje?

  Onze worstenbroodjes bevatten 100% scharrelvarkensvlees. Jij denkt nu: ‘leuk, maar wat zegt dat?’ Nou, wij verzekeren je ervan dat deze varkens uit Brabant een goed leven hebben gehad.

 • Bestel onze worstenbroodjes met een gerust hart. Ook nu!

  Nu er in ons land een verhoogde kans bestaat op het coronavirus, houden ook wij ons aan de richtlijnen van het RIVM. Standaard voldoen we aan alle voorschriften en richtlijnen voor professionele voedingsbereiding. De distributie van onze producten is een gecontroleerd proces, waardoor je altijd kunt vertrouwen op een vers en smakelijk product.