Doorgaan naar content

✅ Ambachtelijk gemaakt ✅ Traditioneel recept ✅ Gratis bezorging in heel NL ✅ Voor 11 uur besteld, morgen in huis

Brabantse worstenbroodjes in Utrecht?

worstenbrood worstenbroodjes utrecht
Als je in Utrecht woont en van worstenbroodjes houdt dan heb je een probleem. De bakker heeft meestal geen worstenbroodjes en je bent natuurlijk kritisch als het op de smaak van Brabantse worstenbroodjes aankomt!
Als je even geen zin hebt om de familie over de vloer te hebben of om zelf naar Brabant te rijden dan bestel je de lekkerste worstenbroodjes in Brabant gewoon online bij de Bakkende Brabander.

 

Verkooppunt Utrecht

Onze Brabantse worstenbroodjes zijn nu ook verkrijgbaar in Utrecht bij SHELL De Wetering aan de A2.
In de shop kan je zeven dagen per week terecht voor smakelijke en goed belegde broodjes die ter plekke voor je worden klaargemaakt. Je kan uiteraard even binnenlopen voor een snelle lunch of een tussendoortje, maar ook voor een vergadering of een zakelijke lunch kun je hier binnenkort terecht.
 

BRABANTS WORSTENBROOD WARM AFHALEN ÒF BEZORGD

Voor warme Brabantse worstenbroodjes kun je de hele dag terecht in de shop. Bij grotere aantallen is een dag van tevoren bestellen gewenst. Warme bezorging is ook mogelijk. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Zo kun jij iedereen verrassen met een ècht warm Brabants worstenbroodje. Alle verse producten uit ons assortiment kunnen uiteraard ook bezorgd worden.
 

BRABANTSE WORSTENBROODJES VOOR IN DE DIEPVRIES

Heb je liever een voorraadje Brabantse worstenbroodjes in de diepvries liggen? Je kan in onze shop de worstenbroodjes per 10 stuks direct bevroren meenemen. Shell de Wetering hanteert voor deze bevroren worstenbroodjes dezelfde prijzen als de Bakkende Brabander!

 

De Bakkende Brabanders

Als afstammelingen van een bekende horecafamilie uit ‘s-Hertogenbosch en grootgebracht met Brabants worstenbrood, misten wij de echte lekkere Brabantse worstenbroodjes. In 2014 zijn we begonnen in de eigen keuken en levering in de regio, inmiddels bezorgen we worstenbrood in Utrecht en de rest van Nederland.

Met ons bakkersteam bakken wij de lekkerste Brabantse worstenbroodjes. Gewoon gemaakt met het lekkerste scharrelvlees. En dat proef je! Onze klanten geven onze broodjes gemiddeld een 9.5 en daar zijn we kei trots op!

Afsluiten (esc)

👉 BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE ACTIES 👈

Mis geen aanbieding van de Bakkende Brabander. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de lekkerste aanbiedingen in je inbox.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Zoeken

Jouw winkelwagen is op dit moment leeg
Nu winkelen