✅Gratis gekoelde bezorging in heel NL ✅ Nu ook levering op maandag mogelijk.

Brabants worstenbrood in Amsterdam?

worstenbrood worstenbroodjes amsterdam

Brabanders kom je overal tegen, ook in Amsterdam. Deze levensgenieters brengen buiten veel gezelligheid ook een stukje Brabantse cultuur mee naar de hoofdstad. En een belangrijk onderdeel van deze cultuur is het Brabantse worstenbroodje. Maar wat doe je als je in Amsterdam woont en trek hebt in een worstenbroodje?

Als je even geen zin hebt om de familie over de vloer te hebben of om zelf naar Brabant te rijden dan bestel je je worstenbroodjes in Amsterdam gewoon online bij De Bakkende Brabander.

Tip: nu ook Blended® en vega-variant beschikbaar!

Expat Brabanders

Als afstammelingen van een bekende horecafamilie uit ‘s-Hertogenbosch en grootgebracht met Brabants worstenbrood, misten wij de echte lekkere Brabantse worstenbroodjes. In 2014 zijn we begonnen in de eigen keuken en levering in de regio, inmiddels bezorgen we worstenbrood in Amsterdam en de rest van Nederland.

Met ons bakkersteam bakken wij de lekkerste Brabantse worstenbroodjes. Gewoon gemaakt met het lekkerste scharrelvlees. En dat proef je! Onze klanten geven onze broodjes gemiddeld een 9.5 en daar zijn we kei trots op!