Doorgaan naar content

✅ Ambachtelijk gemaakt ✅ Traditioneel recept ✅ Gratis bezorging in heel NL ✅ Voor 13 uur besteld, morgen in huis

Brabants worstenbrood

BRABANTSE WORSTENBROODJES NU OOK IN TIEL VERKRIJGBAAR!

Brabants worstenbrood

 

Het is maar een klein stukje van Tiel naar het Brabantse land, maar waarom omrijden voor die Ambachtelijke Brabantse worstenbroodjes als ze ook in de stad van Flipje te verkrijgen zijn? 

Bij Uw Slager Pitlo, al meer dan 100 jaar gevestigd in de Hoogeindsestraat in Tiel, kunt u terecht voor heerlijke specialiteiten en culinaire onderscheidende producten, waar het welzijn van het dier voorop staat. Zo hebben ze het Limburgs varken (LIVAR), regionaal rundsvlees en de Boerderijkip die heerlijk heeft mogen rondscharrelen. Dit geeft onderscheid binnen hun vleesconcept en sluit volledig aan bij het assortiment worstenbroodjes van De Bakkende Brabander. 

Trots zijn wij van de Bakkende Brabander, dat een kwalitatief hoogstaande slagerij kiest voor juist onze worstenbroodjes. Een verrijking voor het al overheerlijke assortiment. Dat jullie maar lekker mogen genieten van deze van origine Brabantse lekkernij!

Uw Slager Pitlo 

Hoogeindsestraat 10 

4001AB Tiel 

 0344-613878 

 info@pitlo.uw-slager.nl 

Ouder bericht
Nieuw bericht

Laat een bericht achter

Alle berichten worden nagelopen alvorens ze gepubliceerd worden

Afsluiten (esc)

👉 BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE ACTIES 👈

Mis geen aanbieding van de Bakkende Brabander. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de lekkerste aanbiedingen in je inbox.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Zoeken

Jouw winkelwagen is op dit moment leeg
Nu winkelen