Doorgaan naar content

✅ Ambachtelijk gemaakt ✅ Traditioneel recept ✅ Gratis bezorging in heel NL ✅ Voor 12 uur besteld, morgen in huis

Brabantse worstenbroodjes in Zeist

Brabantse worstenbroodjes in Zeist

worstenbrood worstenbroodjes zeist

Evelien is eigenaresse van de luxueuze Bakkerij Neplenbroek in Zeist. Een authentieke warme bakker, waar volkorenbrood ook echt 100% volkoren is. In 2017 heeft ze haar assortiment uitgebreid met worstenbroodjes van de Bakkende Brabander. “Mijn verkoop steeg van 10 naar 100 worstenbroodjes per week.”

Sinds een jaar verkoopt Evelien het worstenbrood van de Bakkende Brabander. “Eigenlijk wist ik niet hoe een worstenbroodje moest smaken. Totdat Bart van de Bakkende Brabander – al jaren een vaste klant - met een mand worstenbroodjes in onze zaak kwam. Ik was meteen om. Als niet-Brabander was ik duidelijk een ander product gewend.”

Brabanders in de rij
Inmiddels kennen de Brabanders uit Zeist de weg naar Bakkerij Neplenbroek. “Het is echt een groot succes. Mijn verkoop steeg van 10 naar 100 worstenbroodjes per week. En tijdens kerst en carnaval sloeg ik achterover: rijen met Brabanders die zomaar 20 worstenbroodjes per persoon bestellen. Dat is leuk om te zien.”

Bakkersoordeel
En de smaak? “Onze Brabantse klanten zijn lyrisch over de worstenbroodjes. Lekker stevig brood en goed gekruide worst, dat hoor ik telkens. En het levende bewijs: ze komen allemaal terug.”
Evelien kan het beamen. “Het is een fantastisch product. Geen slappe hap, maar brood van goede kwaliteit met lekker gekruid vlees. En als ik dat zeg, dan is het écht een goed product.”

Warme band
De samenwerking met de Bakkende Brabander gaat over meer dan alleen goed worstenbrood. “Ik heb er veel plezier van. We hebben een warme band opgebouwd én het drukt een stempel op mijn zaak. Alleen maar lof voor de Bakkende Brabanders.”

Bakkerij Neplenbroek
M. de Klerkstraat 11
3701 DL Zeist
Tel. 030-6913280

Ouder bericht
Nieuw bericht

1 bericht

  • Ik zou ze graag proberen, maar eet geen vlees. Hebben jullie ook een vegetarische variant?

    Daan

Laat een bericht achter

Alle berichten worden nagelopen alvorens ze gepubliceerd worden

Afsluiten (esc)

👉 NOOIT MEER IETS MISSEN? 👈

Vul je mailadres in en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen & ontvang leuke aanbiedingen 😋

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Zoeken

Jouw winkelwagen is op dit moment leeg
Nu winkelen