Doorgaan naar content

✅ Ambachtelijk gemaakt ✅ Traditioneel recept ✅ Gratis bezorging in heel NL ✅ Voor 13 uur besteld, morgen in huis

NATIONALE WEEK ZONDER VLEES 2022

NATIONALE WEEK ZONDER VLEES 2022

VEGETARISCHE WORSTENBROODJES

7 tot 13 maart is de Nationale Week Zonder Vlees. Deze week staat in het teken van vegetarisch eten. Waarom? Om mensen bewust te maken van de positieve effecten van minder vlees eten. En de Bakkende Brabander doet mee!

Wij staan namelijk volledig achter het initiatief. Dat klinkt misschien vreemd. We bakken tenslotte worstenbroodjes mét vlees. Toch zien ook wij liever dat iedereen vaker vegetarisch eet, want dat maakt veel uit voor het milieu. Wist je dat je de uitstoot van 79 kilometer autorijden bespaart, als je een week geen vlees eet?

Goed vlees eten

Nu horen we je roepen: maar ik wil wel vlees blijven eten! Helemaal goed. Wij ook. Maar dan wel van dieren die een goed leven hebben gehad. Dat vinden wij van de Bakkende Brabander belangrijk. Daarom zijn onze worstenbroodjes gemaakt van 100% scharrelvlees.

bestel vegetarische worstenbroodjes

 Wij dragen graag ons steentje bij. Daarom geven wij van 7 tot 13 maart 10% korting* op al onze vegetarische worstenbroodjes. Dat geldt ook voor de mini's! Gebruik de code WEEKZONDERVLEES2022.

Doe jij ook mee?

*actie geldig bij minimale besteding van €30

Ben je nog niet overtuigd en wil je onze vegetarische variant een keertje proeven? Geef dit aan bij je reguliere bestelling, dan sturen we je een paar ‘proefbroodjes’ toe. Wedden dat je om bent?! 

vegetarisch worstenbroodje

Ouder bericht
Nieuw bericht

Laat een bericht achter

Alle berichten worden nagelopen alvorens ze gepubliceerd worden

Afsluiten (esc)

👉 BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE ACTIES 👈

Mis geen aanbieding van de Bakkende Brabander. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de lekkerste aanbiedingen in je inbox.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Zoeken

Jouw winkelwagen is op dit moment leeg
Nu winkelen