✅Gratis gekoelde bezorging in heel NL ✅ Nu ook levering op maandag mogelijk.

Originele Paasbrunch: 6 heerlijke tips

Op visite gaan bij familie en vrienden zit er dit jaar niet in, dus dan maak je het thuis toch extra gezellig én lekker? Denk jij: help, hoe pak ik het aan? Wij voorzien je graag van inspiratie met deze 6 tips:

 Paasbrunch tip 1: als het zonnetje schijnt

Goed nieuws: er wordt lekker weer verwacht met Pasen. Rond de 18 graden. Daar tekenen we voor. Tijd voor een brunch in de tuin! Extra fijn om naar buiten te gaan, nu je veel binnen zit. Til met het gezin de tafel op en haal zo de paasgezelligheid naar buiten. Daar liggen de meeste eitjes toch al…

Paasbrunch tip 2: blenden maar!

Eten is natuurlijk belangrijk voor je paasbrunch. Maak ook eens een feestje van de drankjes die je gaat serveren! Kies voor iets anders dan appel- of sinaasappelsap. Heb je een blender of NutriBullet? Maak dan je eigen smoothie! Je kunt zo creatief zijn als je maar wilt: bosvruchten, mango, met of zonder een vleugje kokos, of misschien zo’n gezonde groene smoothie. Als er maar genoeg aardbeien inzitten, proeven je kinderen die spinazie heus niet 😉.

Paasbrunch tip 3: vegavariatie

Hoe meer variatie op tafel, hoe leuker! Elk gerecht kun je ook vegetarisch maken en dat is vaak nét zo lekker. En gezonder. Wist je dat je bij ons ook vegetarische MINI worstenbroodjes kunt bestellen? Lekker licht, met Indiase kruiden en versierd met maanzaadjes. Een superalternatief voor het traditionele worstenbroodje. En een feest op tafel! Wil je de vegetarische MINI worstenbroodjes uitproberen?

Paasbrunch tip 4: maak er een feestje van

Het is tenslotte een vakantieweekend. Maak jouw paasbrunch daarom extra feestelijk met leuke muziek! Een vrolijk deuntje op de achtergrond waar iedereen mee kan neuriën, of die afspeellijst waar je toch een beetje van gaat swingen. Jouw paasbrunch wordt een feestje!

Idee: een afspeellijst voor de kleintjes én voor jezelf.

Paasbrunch tip 5: het lot beslist 

Geen inspiratie, maar wél zin om iets nieuws te koken? Neem een getal tussen de 1 en de 50. Heb je ‘em? Oké, mooi. Pak dan een kookboek (voor ontbijt en lunch) erbij of google een lijst met recepten, en pak de bladzijde van het getal dat je in gedachten hebt. Ta-da!

 Paasbrunch tip 6: lekker én makkelijk

En als laatste: probeer het gouden ei niet uit te vinden, maak het jezelf vooral gemakkelijk. Wat dacht je van een lekker ambachtelijk worstenbroodje met een heerlijke Paasstol, rijkelijk gevuld met amandelspijs.

Goed nieuws: die stol krijg je gratis van ons!

Zo werkt het:

  • Klik op onderstaande button 
  • Plaats de gratis Paasstol in je winkelmandje *
  • Voeg voor minimaal €30,- aan worstenbrood toe aan je bestelling
  • Uiterste leverdatum zaterdag 3 april (op=op) 

gratis paasstol

1 reactie

  • Kan ik Bossche bollen ook invriezen.

    Stolker

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd