✅ Gratis gekoelde bezorging in heel NL ✅ Voor 12 uur besteld, morgen in huis ✅ Nu ook levering op maandag mogelijk

Thuiswerkpakketen voor alle medewerkers

Stichting Bio Vakantieoord heeft afgelopen week haar vaste medewerkers verrast met ons thuiswerkpakket. 10 worstenbroodjes, een comfortabele koptelefoon, anti-stress spel én een persoonlijke boodschap. Wij brachten de pakketjes rond. En de medewerkers smulden ervan!

Directeur Frans Wientjes las over het pakket en was meteen enthousiast: “Wat een ontzettend leuk en origineel idee. Aangezien wij al 6 weken dicht zijn, had ik de behoefte om een aardigheidje op te sturen naar mijn collega’s. Toen ik dit thuiswerkpakket voorbij zag komen, heb ik De Bakkende Brabander meteen gemaild.”

Snel geregeld!
De bakkers kwamen direct in actie. Frans vertelt: “Na een mailtje en een belletje was het allemaal geregeld. Binnen enkele dagen hadden alle medewerkers het pakket ontvangen. Echt top. Ik kreeg meteen appjes met positieve reacties, zoals: ‘Wat een aangename verrassing vanmiddag thuis. Heel attent en bijzonder lekker.’ Iedereen is het met me eens: het is een origineel geschenk dat uitnodigt om nogmaals te bestellen. De worstenbroodjes zijn ook zo lekker!”

Origineel en kwalitatief goed
Ook over de presentatie en kwaliteit is Frans te spreken. “De verpakking van het thuiswerkpakket ziet er verzorgd uit. En de inhoud is verbluffend! De kwaliteit van het worstenbrood is echt geweldig. Een mooi product gemaakt door mooie mensen. Ik raad het iedereen aan!”

Meer weten?
Wil jij ook een thuiswerkpakket voor jouw medewerkers bestellen? Je hebt het gelezen: dat is zo gepiept. Neem gerust contact op met Bart via bart@debakkendebrabander.nl voor meer informatie. Voor zeer grote aantallen denken we graag met je mee.

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd