✅ Gratis gekoelde bezorging in heel NL ✅ Voor 12 uur besteld, morgen in huis ✅ Nu ook levering op maandag mogelijk

Brabantse worstenbroodjes laten bezorgen?

Als je net even geen Brabantse bakker om de hoek hebt en je hebt zin in worstenbrood dan heb je een probleem. De lokale bakker heeft meestal geen worstenbroodjes en je bent natuurlijk kritisch als het op de smaak van je Brabantse worstenbroodjes aankomt!

Als je even geen zin hebt om de familie over de vloer te hebben of om zelf naar het zuiden te rijden dan bestel je de lekkerste worstenbroodjes gewoon online bij de Bakkende Brabander. Wij bezorgen onze worstenbroodjes overal in Nederland.

Tip: nu ook rund en vega!

De Bakkende Brabanders

Als afstammelingen van een bekende horecafamilie uit ‘s-Hertogenbosch en grootgebracht met Brabants worstenbrood, misten wij de echte lekkere Brabantse worstenbroodjes. In 2014 zijn we begonnen in de eigen keuken en levering in de regio, inmiddels bezorgen we worstenbrood in heel Nederland.

Met ons bakkersteam bakken wij de lekkerste Brabantse worstenbroodjes. Gewoon gemaakt met het lekkerste scharrelvlees. En dat proef je! Onze klanten geven onze broodjes gemiddeld een 9.5 en daar zijn we kei trots op!