Wist je dat?
Hoe warm je een worstenbroodje op?
Worstenbrood opwarmen kan in een koekenpan of oven en met een beetje handigheid zelfs op de BBQ. Wij eten zelf worstenbrood het liefste warm maar koud kan ook gewoon.
Hoe eet je een Bossche bol?
Met mes en vork!
Hoe warm je een appelbol op?
Een appelbol heeft zo z’n tijd nodig om klaar gemaakt te worden… Een hele appel wordt na de verwijdering van het klokhuis van binnen gevuld met kaneelsuiker vermengd met amandelspijs en daarna gewikkeld in roomboter bladerdeeg en bestrooit met suiker en in de oven gebakken.
Plaats de appelbol in een op 120 graden voorverwarmde oven. Wacht een 20 tot 25 minuten en smullen maar! Oh ja ook hier is gebruik van mes en vork een aanrader.
Weet jij wat wij allemaal in ons assortiment hebben?
Naast onze befaamde worstenbroodjes, laten we je ook genieten van heerlijke Bossche Bollen, vegetarische worstenbroodjes en nog veel meer lekkers!
Vrienden uitnodigen? WIJ TRAKTEREN! GEEF €5,- ONTVANG €5,-
Abonneren op onze nieuwsbrief
Krijg toegang tot exclusieve deals, verjaardagscadeaus en nog veel meer lekkers!