Doorgaan naar content

✅ Ambachtelijk gemaakt ✅ Traditioneel recept ✅ Gratis bezorging in heel NL ✅ Voor 13 uur besteld, morgen in huis

Brabantse Worstenbroodjes in Assendelft!

Brabantse Worstenbroodjes in Assendelft!

Brabants worstenbrood Assendelft

 

Als je het prachtige pand van de Gebr. Groot Keurslagers in winkelcentrum De Saen in Assendelft binnenloopt, komen de lekkerste geuren je tegemoet. Vers bereide producten, EERLIJK vlees … èn nu ook BRABANTSE WORSTENBROODJES!
 
Gebr. Groot Keurslagers is een vol ambachtelijke slagerij en Arthur is een slager met passie voor het vak. De in eigen worstenmakerij gemaakte worst is erg populair. Allemaal bereid uit verse grondstoffen en specerijen. De ambachtelijkheid en de smaak van vroeger komen daar absoluut in terug. Eigenlijk alles wat ze maken, doen ze met liefde voor het vak. En dat proef je!

 

’Succes verzekerd'

Gebr. Groot Keurslagers is een uitkomst voor iedereen die zin heeft in een worstenbroodje. Maar ook als je bijvoorbeeld worstenbroodjes wil serveren op een feestje of receptie. Loop lekker bij Arthur naar binnen en vraag naar de worstenbroodjes van de Bakkende Brabander ... Succes verzekerd!

 

Ook mogelijk: warme Brabantse worstenbroodjes

Wil jij Brabantse worstenbroodjes warm op komen halen in de winkel? DAT KAN! Bij grotere aantallen is een dag van tevoren bestellen gewenst.

 

Gebr. Groot keurslager

Kaaikhof 25
1567JP Assendelft

075-6573808

Ouder bericht
Nieuw bericht

Laat een bericht achter

Alle berichten worden nagelopen alvorens ze gepubliceerd worden

Afsluiten (esc)

👉 BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE ACTIES 👈

Mis geen aanbieding van de Bakkende Brabander. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de lekkerste aanbiedingen in je inbox.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Zoeken

Jouw winkelwagen is op dit moment leeg
Nu winkelen