Doorgaan naar content

✅ Ambachtelijk gemaakt ✅ Traditioneel recept ✅ Gratis bezorging in heel NL ✅ Voor 13 uur besteld, morgen in huis

Brabantse worstenbroodjes Oegstgeest

WORSTENBROOD BIJ VAN DER ZALM IN OEGSTGEEST

Brabantse worstenbroodjes Oegstgeest

Er zijn inmiddels al wat jaren verstreken sinds wij de eerste worstenbroodjes bakten in de bakkersoven van het dorpscentrum in Oegstgeest. Wij zijn dan ook onwijs trots dat onze Brabantse worstenbroodjes ook verkrijgbaar zijn bij van der Zalm in Oegstgeest!

 

Van der Zalm (Lange Voort en de Kempenaer) is hèt adres voor al uw verswaren. Elke dag koop je hier je verse groenten, fruit, vlees, vleeswaren, soepen, maaltijden en vegetarische specialiteiten. Op vrijdag wordt in de winkel zelfs vers gekookt door een Thaise chef. Brabantse worstenbroodjes behoren nu ook tot het assortiment.

 

Warme Brabantse worstenbroodjes?

Wil jij Brabantse worstenbroodjes warm op komen halen in de winkel? DAT KAN! Bij grotere aantallen is een dag van tevoren bestellen gewenst.

 

'Je bent meteen verkocht!'


Van der Zalm is de uitkomst voor iedereen die nù zin heeft in een worstenbroodje. Of juist als je een flinke stapel warm worstenbrood wilt serveren op een feestje, receptie of begrafenis (voor de niet-Brabanders onder ons, dit is een Brabantse traditie!). Loop lekker bij van der Zalm naar binnen en vraag naar de worstenbroodjes van de Bakkende Brabander...je bent meteen verkocht!Van der Zalm Lange Voort

Irislaan 75
2343 CH Oegstgeest

071-517 5535


Van der Zalm Kempenaerstraat

Kempenaerstraat 33
2341 GG Oegstgeest

071-517 3707
Ouder bericht
Nieuw bericht

Laat een bericht achter

Alle berichten worden nagelopen alvorens ze gepubliceerd worden

Afsluiten (esc)

👉 BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE ACTIES 👈

Mis geen aanbieding van de Bakkende Brabander. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de lekkerste aanbiedingen in je inbox.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Zoeken

Jouw winkelwagen is op dit moment leeg
Nu winkelen