Doorgaan naar content

✅ Ambachtelijk gemaakt ✅ Traditioneel recept ✅ Gratis bezorging in heel NL ✅ Voor 13 uur besteld, morgen in huis

worstenbroodjes kantine sport

Sport en Brabantse worstenbroodjes .... een top combi!

'Voor ieder wat wils!'

 

Dat is het motto op de Hockey en Golfclub in Zeist, Schaerweijde. Om een origineel en breed assortiment te serveren heeft de club al enige tijd ons Brabantse worstenbroodje in het assortiment. Nu alle horeca weer open mag, zijn de worstenbroodjes weer geheid een knaller!

 

Het is een komen en gaan van jong en oud in het clubhuis van Schaerweijde. Dagelijks komen de leden er samen om voorafgaand of na afloop van een wedstrijd een drankje te drinken. Bart van de Bakkende Brabander kwam met het idee om ook worstenbroodjes te gaan serveren.


De horeca van Schaerweijde heeft een breed assortiment; hele maaltijden, belegde broodjes, diverse snacks en gevulde koeken. Het wel bekende “clubhuis” assortiment. Maar verandering van spijs doet eten en dat hebben ze bij Schaerweijde geweten.


De Brabantse worstenbroodjes zijn ideaal om te delen met het team, als warme snack na het golfen of voor familieleden die komen kijken naar de hockeywedstrijden. En bij borrels in de avond wordt vaak gevraagd om de mini worstenbroodjes...een heerlijk snack!


Omdat de worstenbroodjes makkelijk warm te houden zijn in een speciale warmhoudvitrine, is het een makkelijk verkoop item. De verlichte vitrine staat ook mooi op de counter. En.....een worstenbroodje is ook nog eens gezonder dan het saucijzenbroodje dat nu vaak verkocht wordt!

 

Ook worstenbroodjes bij jouw sportclub?
Zeg jij ook ‘ja’ tegen worstenbroodjes in jouw sportkantine? Neem voor zakelijke bestellingen contact op met meesterbakker Bart via bart@debakkendebrabander.nl.

Wil je de worstenbroodjes direct zelf bestellen, voor jouw team? Ga naar onze webshop. Voor 12.00 uur besteld, morgen bij jou in de sportkantine.

Ouder bericht
Nieuw bericht

Laat een bericht achter

Alle berichten worden nagelopen alvorens ze gepubliceerd worden

Afsluiten (esc)

👉 BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE ACTIES 👈

Mis geen aanbieding van de Bakkende Brabander. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de lekkerste aanbiedingen in je inbox.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Zoeken

Jouw winkelwagen is op dit moment leeg
Nu winkelen