Doorgaan naar content

✅ Ambachtelijk gemaakt ✅ Traditioneel recept ✅ Gratis bezorging in heel NL ✅ Voor 13 uur besteld, morgen in huis

Brabantse worstenbroodjes in Maarssen

Het worstenbroodjesvirus heeft zich verder verspreid boven de rivieren: in Maarssen! Sinds 2020 verkoopt Zuivelhandel Ros onze Brabantse worstenbroodjes. Warm én gekoeld. Een mooie aanvulling op het assortiment van Hollandse delicatessen, wijnen en de lekkerste broodjes.

 

Al sinds 1929 is Zuivelhandel Ros een geliefde zaak bij inwoners van Maarssen en omgeving. Eigenaar Winfried Ros heeft de winkel overgenomen van zijn vader, die het weer van zijn vader overnam.
Dit najaar maakte Winfried kennis met onze worstenbroodjes. Hij vertelt: “Toen ik Bart op een vakbeurs tegenkwam, raakte ik enthousiast over zijn passie voor Brabantse worstenbroodjes. Het klikte direct tussen ons, en het worstenbroodje smaakte hemels! Precies zoals een Brabants worstenbroodje hoort te zijn: goed gevuld met lekker gekruid vlees.” 

 

Brabants worstenbrood warm afhalen òf bezorgen in Maarssen?


Voor warme Brabantse worstenbroodjes kun je de hele dag terecht in de shop. Bij grotere aantallen is een dag van tevoren bestellen gewenst. Warme bezorging is ook mogelijk. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Zo kun jij iedereen verrassen met een ècht warm Brabants worstenbroodje. Alle verse producten uit ons assortiment kunnen uiteraard ook bezorgd worden.

 

 Kom gezellig langs!


Ben je in de buurt of woon je in Maarssen? Dan kun je jezelf én je vrienden nu trakteren op heerlijke, warme worstenbroodjes.

 

Zuivelhandel Ros

Kaatsbaan 19
Maarssen

0346-561431

Ouder bericht
Nieuw bericht

Laat een bericht achter

Alle berichten worden nagelopen alvorens ze gepubliceerd worden

Afsluiten (esc)

👉 BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE ACTIES 👈

Mis geen aanbieding van de Bakkende Brabander. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de lekkerste aanbiedingen in je inbox.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Zoeken

Jouw winkelwagen is op dit moment leeg
Nu winkelen