✅Gratis gekoelde bezorging in heel NL ✅ Nu ook levering op maandag mogelijk.

Zuivelhandel Ros in Maarssen verkoopt Brabantse worstenbroodjes

Het worstenbroodjesvirus heeft zich verder verspreid boven de rivieren: in Maarssen! Sinds kort verkoopt Zuivelhandel Ros onze Brabantse worstenbroodjes. Warm én gekoeld. Een mooie aanvulling op het assortiment van Hollandse delicatessen, wijnen en de lekkerste broodjes.

Al sinds 1929 is Zuivelhandel Ros een geliefde zaak bij inwoners van Maarssen en omgeving. Eigenaar Winfried Ros heeft de winkel overgenomen van zijn vader, die het weer van zijn vader overnam.

Dit najaar maakte Winfried kennis met onze worstenbroodjes. Hij vertelt: “Toen ik Bart op een vakbeurs tegenkwam, raakte ik enthousiast over zijn passie voor Brabantse worstenbroodjes. Het klikte direct tussen ons, en het worstenbroodje smaakte hemels! Precies zoals een Brabants worstenbroodje hoort te zijn: goed gevuld met lekker gekruid vlees.”

Warm bestellen en bezorgen
Zuivelhandel Ros verkoopt onze Brabantse worstenbroodjes warm. Ideaal als je onderweg bent en zin heb in een hartige versnapering. En voor inwoners van Maarssen: Ros levert ze ook warm bij jou aan huis!

Kom gezellig langs!
Ben je in de buurt of woon je in Maarssen? Dan kun je jezelf én je vrienden nu trakteren op heerlijke, warme worstenbroodjes.

Zuivelhandel Ros
Kaatsbaan 19, 3601 EA Maarssen
Facebookpagina van Zuivelhandel Ros

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd