Doorgaan naar content

✅ Ambachtelijk gemaakt ✅ Traditioneel recept ✅ Gratis bezorging in heel NL ✅ Voor 13 uur besteld, morgen in huis

Worstenbroodjes in Wijk bij Duurstede

Worstenbroodjes in Wijk bij Duurstede

worstenbrood worstenbroodjes wijk bij duurstede

Een Brabantse ondernemer die geen worstenbroodjes verkoopt? Dat kan eigenlijk niet, vond Hilde, eigenaresse van Keurslagerij Van Middelaar in Wijk bij Duurstede. “Eerst reden we regelmatig heen en weer naar Brabant voor lekkere worstenbroodjes. Ik dacht: dat moet handiger kunnen! Dus ben ik achter de laptop gekropen en zo vond ik De Bakkende Brabander.”

 

Als warme broodjes

Sinds enige tijd verkoopt de keurslagerij onze Brabantse worstenbroodjes. En het is een groot succes. Hilde: “Het bespaart ons tijd én ze zijn super lekker. Mijn klanten zijn ook fan. Ik heb veel positieve reacties gehad. Blijkbaar waren wij niet de enigen die afreisden naar Brabant. Enkele klanten gaven aan dat ze eerst naar Brabant reden voor hun worstenbrood, maar dat ze het nu bij ons halen. Iedereen is blij!”

 

Worstenbroodjestip van de keurslager

Wil jij variëren met worstenbrood? Dan heeft Hilde een goede tip: “Warm de worstenbroodjes eens op in een koekenpan. Dan smaken ze extra lekker, vind ik!”

 

Warm Brabants worstenbrood?

Wil jij Brabantse worstenbroodjes warm op komen halen in de winkel? DAT KAN! Bij grotere aantallen is een dag van tevoren bestellen gewenst.

 

Keurslagerij Van Middelaar

Sluishoofd 8

3961 KW Wijk bij Duurstede

034 357 6974

Ouder bericht
Nieuw bericht

Laat een bericht achter

Alle berichten worden nagelopen alvorens ze gepubliceerd worden

Afsluiten (esc)

👉 BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE ACTIES 👈

Mis geen aanbieding van de Bakkende Brabander. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de lekkerste aanbiedingen in je inbox.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Zoeken

Jouw winkelwagen is op dit moment leeg
Nu winkelen