✅ Gratis gekoelde bezorging in heel NL ✅ Voor 12 uur besteld, morgen in huis ✅ Nu ook levering op maandag mogelijk

Wat zit er eigenlijk in zo’n worstenbroodje?

Onze worstenbroodjes bevatten 100% scharrelvarkensvlees. Jij denkt nu: ‘leuk, maar wat zegt dat?’ Nou, wij verzekeren je ervan dat deze varkens uit Brabant een goed leven hebben gehad. En het vlees is ook nog eens van topkwaliteit, want we werken samen met de beste slachterij van Brabant.

‘Onze’ varkens scharrelen elke dag in een enorme wei. De varkensboer zet zich in voor het allerbeste dierenwelzijn en voedt ze met liefde op naar volwassenheid. Als ze naar de slacht gaan, duurt het veetransport slechts enkele minuten. Alles gebeurt op lokaal niveau. Zo beperken we zoveel mogelijk stress tijdens het transport.

 

Kwaliteitsproduct
Onze slager gebruikt alleen zeugen van lokale varkenshouders. Waarom alleen vrouwtjes? Omdat vrouwtjesvarkensvlees het lekkerste is. Als de vrouwtjes op maandag aankomen in de slachterij, worden ze vrijwel direct geslacht. Dit om onnodige extra stress te voorkomen. Een dag later (op dinsdag) ontvangen wij het scharrelgehakt. We draaien er dezelfde dag nog worstenbroodjes van.

Geheime recept
Onze slager is een bekende in worstenbroodjesland, want meerdere worstenbroodjesbakkers gebruiken zijn scharrelvlees. Uiteindelijk geeft elke bakker er zijn eigen draai aan, met kruiden, bakkershanden én veel liefde. Wat onze worstenbroodjes nu zo uniek maakt? Dat weten alleen de slager en wij. 😊

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd