Doorgaan naar content

✅ Ambachtelijk gemaakt ✅ Traditioneel recept ✅ Gratis bezorging in heel NL ✅ Voor 13 uur besteld, morgen in huis

Brabantse worstenbroodjes veroveren ook de harten van Limburgse fijnproevers in Montfort

Brabantse worstenbroodjes veroveren ook de harten van Limburgse fijnproevers in Montfort

Dat de Brabantse worstenbroodjes van de Bakkende Brabander inmiddels worden gewaardeerd tot ver over de Brabantse grenzen wisten we al, maar nu zijn ook de kritische fijnproevers in onze zuidelijkste provincie om. Vanaf vandaag zijn onze worstenbroodjes verkrijgbaar bij Uw Slager Smeets in Montfort.

Uw Slager Smeets combineert de vakkundigheid van vandaag met de kwaliteit van vroeger. En laat dat nou óók de insteek zijn van de Bakkende Brabander bij het produceren van bekende Brabantse Worstenbroodjes. Net als Uw Slager Smeets staat de Bakkende Brabander voor ambachtelijke geproduceerde producten, maar rekening houdend met de vraag van nu.

De Bakkende Brabander vindt het een hele eer dat een dergelijke kwalitatief hoogstaande slagerij kiest voor juist hún Brabantse worstenbroodjes. 'Net als Brabanders zijn Limburgers fijnproevers waar het gaat om brood en vlees, dat wij voldoen aan Limburgse maatstaven van goed en lekker eten zegt heel wat. Daar zijn we trots op en gaan met plezier deze samenwerking aan', aldus Bart van de Bakkende Brabander.

Uw Slager Smeets
Spanjestraat 12
6065BV Montfort
0475-541484
info@slagerijsmeets.nl 
Website

Ouder bericht
Nieuw bericht

Laat een bericht achter

Alle berichten worden nagelopen alvorens ze gepubliceerd worden

Afsluiten (esc)

👉 BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE ACTIES 👈

Mis geen aanbieding van de Bakkende Brabander. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de lekkerste aanbiedingen in je inbox.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Zoeken

Jouw winkelwagen is op dit moment leeg
Nu winkelen