Doorgaan naar content

✅ Ambachtelijk gemaakt ✅ Traditioneel recept ✅ Gratis bezorging in heel NL ✅ Voor 11 uur besteld, morgen in huis

Worstenbrood in Theater DE KOM een ware hit

Worstenbrood in Theater DE KOM een ware hit

Geen dag is hetzelfde in het theater. Daarom is Rogier Franssen van Theater DE KOM in Nieuwegein altijd op zoek naar een vernieuwende snack. Dit vond hij in de ambachtelijke worstenbroodjes van de Bakkende Brabander: varkensvlees, rundvlees én vegetarisch.  

Theater DE KOM is het stadstheater en kunstencentrum van Nieuwegein: van Pink Floyd tot opera, van cabaret tot montages. Vele vormen van kunst en cultuur komen hier samen. Rogier: “Na een evenement wil je gasten ook een warme snack aanbieden. Iets anders dan een kroket of kaassoufflé. Na het proeven van de worstenbroodjes van de Bakkende Brabander was ik meteen om. Wat een uitzonderlijke kwaliteit.” 

Gewoon écht goed 
Tijdens het kennismakingsgesprek bleek dat Bakkende Brabander Bart en Rogier op dezelfde school hebben gezeten. Maar dit is niet een kwestie van gunnen. Ik ben zelf Brabants, dus ik ben opgegroeid met worstenbroodjes. Deze zijn écht goed. En ons theaterteam kan dit beamen.”

Het hele theater aan ’t worstenbrood 
Rogier vertelt: “Je merkt dat de klanten het ook super vinden. Zowel vegetarisch als met vlees. De worstenbroodjes worden geserveerd op een plateau, maar soms komen onze serveerders niet eens bij de eerste verdieping. Ze worden op de trap al aangehouden. En onze gasten schromen niet om een tweede te pakken.”  

Brabantse gastvrijheid 
In Brabantse huizen staat de deur altijd open voor vrienden. Zo ervaart Rogier ook de klantenservice bij De Bakkende Brabander. “Ik heb een keer gebeld op maandag, gevraagd of ik nog 200 broodjes kon bestellen. Het was geen probleem. Ze stappen zo voor je in de auto en zorgen dat het lukt. Die persoonlijke service maakt de relatie.” 

Theater DE KOM
Stadsplein 6, Nieuwegein

Ouder bericht
Nieuw bericht

Laat een bericht achter

Alle berichten worden nagelopen alvorens ze gepubliceerd worden

Afsluiten (esc)

👉 BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE ACTIES 👈

Mis geen aanbieding van de Bakkende Brabander. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de lekkerste aanbiedingen in je inbox.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Zoeken

Jouw winkelwagen is op dit moment leeg
Nu winkelen