✅Gratis gekoelde bezorging in heel NL ✅ Nu ook levering op maandag mogelijk.

Ambachtelijke Brabantse worstenbroodjes ook verkrijgbaar in Rijswijk

worstenbroodjes rijswijk

Per vandaag zijn de Brabantse worstenbroodjes van de Bakkende Brabander verkrijgbaar bij Slagerij Vrijenhoek in Oud Rijswijk. Slagerij Vrijenhoek heeft kwaliteit en ambacht hoog in het vaandel, de worstenbroodjes van de Bakkende Brabander sluiten daar naadloos op aan.

'We gaan met de tijd mee, maar verliezen kwaliteitsproducten met een lange historie niet uit het oog. Ambachtelijke worstenbroodjes van hoge kwaliteit mochten dan ook niet ontbreken in ons assortiment', aldus Job Vrijenhoek.

De slagerij past in de filosofie van de Bakkende Brabander: authentiek, ambachtelijk, kwaliteit en (h)eerlijke producten. 'Vandaar dat ik met plezier slagerij Vrijenhoek toevoeg aan onze lijst van lokale verkooppunten', aldus Bart. Bij deze selectie is de Bakkende Brabander best kritisch. 'Het gaat dan verder dan kijken naar het bestaande assortiment. We selecteren alleen partijen die net als wij staan voor eerlijk eten, no-nonsense, ambacht en kwaliteit. Al deze kenmerken vinden we terug bij Vrijenhoek. We zijn dan ook erg blij met deze samenwerking'. Sluit Bart af.

De worstenbroodjes kunnen besteld of opgehaald bij de Slagerij Vrijenhoek.

Slagerij Vrijenhoek
Herenstraat 59
2282 BR Oud Rijswijk
+31 70 399 2409
Website

1 reactie

  • Slagerij vrijenhoek in oud rijswijk wat een top zaak, vakmensen met een eerlijk advies en top producten

    Raymond du chatenier

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd