☑️ Gratis gekoelde bezorging in heel NL ☑️ Voor 12 uur besteld, morgen in huis ☑️ Verzenden met kaartje voor de feestdagen

Nationale Week Zonder Vlees 2021

8 tot 14 maart is de Nationale Week Zonder Vlees. Deze week staat in het teken van vegetarisch eten. Waarom? Om mensen bewust te maken van de positieve effecten van minder vlees eten. En de Bakkende Brabander doet mee!

Wij staan namelijk volledig achter het initiatief. Dat klinkt misschien vreemd. We bakken tenslotte worstenbroodjes mét vlees. Toch zien ook wij liever dat iedereen vaker vegetarisch eet, want dat maakt veel uit voor het milieu. Wist je dat je de uitstoot van 79 kilometer autorijden bespaart, als je een week geen vlees eet?

Goed vlees eten

Nu horen we je roepen: maar ik wil wel vlees blijven eten! Helemaal goed. Wij ook. Maar dan wel van dieren die een goed leven hebben gehad. Dat vinden wij van de Bakkende Brabander belangrijk. Daarom zijn onze worstenbroodjes gemaakt van 100% scharrelvlees.

bestel vegetarische worstenbroodjes

 Wij dragen graag ons steentje bij. Daarom geven wij van 8 tot 14 maart 10% korting* op al onze vegetarische worstenbroodjes. Dat geldt ook voor de mini's! Gebruik de code WEEKZONDERVLEES2021.

Doe jij ook mee?

*actie geldig bij minimale besteding van €30

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd