Doorgaan naar content

✅ Ambachtelijk gemaakt ✅ Traditioneel recept ✅ Gratis bezorging in heel NL ✅ Voor 13 uur besteld, morgen in huis

Crematorium Bilthoven breidt assortiment uit met Brabantse worstenbroodjes

Crematorium Bilthoven breidt assortiment uit met Brabantse worstenbroodjes

“Alles doen voor nabestaanden betekent ook échte Brabantse worstenbroodjes verzorgen.”

 

Toen de familie van een overledene specifiek vroeg om na de uitvaart in het DELA-crematorium Den en Rust in Bilthoven Brabantse worstenbroodjes te serveren, was dat een uitdaging die Denise Blom graag aanging. Die missie werd volbracht. De Brabantse worstenbroodjes zijn sindsdien gebleven bij Den en Rust.

 

Sinds 2019 werkt Denise Blom als Medewerker Crematorium bij Den en Rust in Bilthoven. In haar werk is ze altijd op zoek naar verbeteringen. Denise: “Het is belangrijk om voor de familie en gasten van een uitvaart de juiste gastvrouw te zijn en te zorgen voor een warm welkom. Afscheid nemen in een mooie ambiance en met vriendelijke en betrokken medewerkers neemt geen verdriet weg, maar het kan wél helpen bij het creëren van mooie herinneringen en bijdragen aan een waardig afscheid. Het mooiste aan mijn werk is dat ik daaraan kan bijdragen. Daarvoor moet alles kloppen: de locatie, sfeer, muziek en natuurlijk de catering. We zijn dan ook constant bezig om ons assortiment te verrijken en verbeteren.”

 


Ambachtelijk product
Begin 2021 kwam Denise voor de genoemde uitvaart in contact met De Bakkende Brabander. “Nabestaanden vroegen specifiek of ik Brabantse worstenbroodjes kon verzorgen. Die zijn er natuurlijk in alle soorten en smaken. Ik zocht bewust naar een ambachtelijk product. Zodoende kwam ik uit bij De Bakkende Brabander en maakte ik kennis met eigenaar Bart van Gaalen.”


3 verschillende (mini)worstenbroodjes
Niet alleen de nabestaanden, maar ook het team van Den en Rust was zeer te spreken over de smaak en kwaliteit van de Brabantse worstenbroodjes. En dus kwamen ze vast in het assortiment. Denise: “Vaak zijn de standaard worstenbroodjes een beetje droog. Deze niet, die zijn lekker gevuld en precies goed. Naast het traditionele (mini)worstenbroodje heeft De Bakkende Brabander ook een vegetarisch worstenbroodje en het Blended worstenbroodje® met rundvlees en paddenstoelen. Ideaal bij dieetwensen dus, en het is ook nog eens verrassend. Gasten vinden ze ook erg lekker: ze gaan altijd op.”


Hulp bij oveninstelling
Ook is Denise te spreken over het bestel- en serveergemak van de worstenbroodjes. “Toen we laatst bijna door onze voorraad heen waren, belden we Bart met de vraag wanneer hij kon leveren. De volgende dag werden ze bezorgd. Ideaal! Ook onze keukenmedewerkers zijn er blij mee. De worstenbroodjes zijn per 5 verpakt waardoor je vooraf precies het juiste aantal uit de vriezer kan halen. Bart heeft ons ook geholpen met de instellingen van onze oven, zodat ze het lekkerst worden.”


Prettige samenwerking
Denise kan het worstenbroodje van harte aanbevelen. “In Brabant is het worstenbroodje voor velen een traditie. Dan wil je een kwalitatief hoogwaardig product serveren, dat echt de smaak van Brabant heeft. Hier wordt het broodje ook vaak geserveerd aan gasten boven de rivieren. Het is gewoon écht een goed product. En het contact met De Bakkende Brabander is heel warm, dat is voor ons ook belangrijk.”


Meer weten?
Wil je meer weten over De Bakkende Brabander ? Of wil je meteen een proefpakketje ontvangen voor jouw organisatie? Neem dan contact met me op via bart@debakkendebrabander.nl of bel 06-52637718 

Ouder bericht
Nieuw bericht

Laat een bericht achter

Alle berichten worden nagelopen alvorens ze gepubliceerd worden

Afsluiten (esc)

👉 BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE ACTIES 👈

Mis geen aanbieding van de Bakkende Brabander. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de lekkerste aanbiedingen in je inbox.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Zoeken

Jouw winkelwagen is op dit moment leeg
Nu winkelen